Donderdag 24 oktober heeft Fietsmaatjes Schiedam de 100ste rit gemaakt. Christa werd verrast door de versierde duofiets en haar gast stond al te wachten bij het Zimmertje. Gasten, vrijwilligers en belangstellenden waren aanwezig bij dit mooie moment. Christa en Truus maakten er een feestelijke rit van nadat ze door ons uitgezwaaid werden.

Fietsmaatjes na één maand goed van start!

Dinsdag 8 oktober van 15.00 – 18.00 uur: Tijdens de afsluiting van De Week van het Geluk is Fietsmaatjes aanwezig. Wij staan daar met een promotiestand. Wij bieden iedereen aan een proefrit te maken op onze duofiets.

Dinsdag 1 oktober van 16.30 – 18.00 uur: Tijdens de aftrap van De Week van het Geluk is Fietsmaatjes aanwezig.  Wij bieden iedereen aan een proefrit te maken op onze duofiets. Wethouder Fahid Minhas ging enthousiast op de fiets en heeft zich gelijk met een ferme handdruk als vrijwilliger aangemeld.

Maak een proefrit op onze duofiets op één van de volgende dagen:

Zaterdag 7 september van 11.00 – 16.00 uur: Fiets Festival op het Stadserf.
Fietsmaatjes Schiedam is daar voor uitgenodigd. Wij staan daar met een promotiestand. Wij bieden iedereen aan een proefrit te maken op onze duofiets. Daar is druk gebruik van gemaakt toen de zon ging schijnen.

 

Woensdag 28 augustus: Na één maand Fietsmaatjes Schiedam hebben we met elkaar bijna 40 ritten gereden met de gasten.

En we hebben nu twintig vrijwilligers die regelmatig gaan fietsen met onze gasten uit Schiedam Groenoord.

Drieentwintig gasten die zelf niet meer kunnen fietsen hebben zich bij Fietsmaatjes Schiedam aangemeld.